close button

Bun venit!

KropApp este singura aplicatie care face legatura intre fermieri si transportatori pentru a facilita serviciul de transport al recoltelor de la sursa la destinatia finala sau silozuri intermediare.

 

Sunteti Fermier?
Iata detaliile principale pentru a plasa o comanda (cerere de oferta transport) catre transportatori.
Creati un cont, unde veti trece datele de identificare a firmei pe care o reprezentati. Adresa de email pe care o veti folosi la creare cont va fi utilizata pentru a va loga in aplicatie.

Pentru a putea plasa o Comanda (cerere de oferta transport), trebuie sa fiti logati in contul dvs, sa accesati zona Comenzi Mele si sa apasati butonul ADAUGA COMANDA. Pentru plasarea unei comenzi, toate campurile sunt obligatorii.

Odata plasata, comanda nu mai poate fi modificata de catre Fermier si poate fi vizualizata de catre Transportatori. Toate comenzile plasate de Fermieri se gasesc in homepageul KropApp, iar fiecare Fermier poate accesa Comenzile Mele din meniul Serviciului pentru a afla statusul acestora.Sunteti Transportator?

Iata detaliile principale pentru a participa la licitatiile unei comenzi (cerere oferta de transport) plasate de fermeri:

Creati un cont, unde veti trece datele de identificare a firmei pe care o reprezentati. Adresa de email pe care o veti folosi la creare cont va fi utilizata pentru a va loga in aplicatie.

Pentru a putea plasa o Licitatie (oferta de transport pentru o comanda), tabelul de comenzi active arata cererile fermierilor, iar dvs puteti alege sa licitati pentru oricare dintre comenzile afisate.

Transportatorii pot licita valoarea si numarul de masini disponibile pentru o Comanda plasata de un fermier. Fermierul accepta licitatiile plasate de transportatori, iar fiecare Transportator isi da acceptul pentru a onora licitatia pentru o comanda.Procesul de derulare al Comenzilor & Licitatiilor

 

Dupa ce un Fermier plaseaza o Comanda, Transportatorii pot licita numarul de masini pe care le pot oferi pentru acea comanda si valoarea transportului (in lei, euro, dolari per tona). Fermierul poate accepta licitatiile Transportatorilor - cu un numar de masini dorit de acesta. Transportatorul are posibilitatea sa accepte sau sa refuze propunerea Fermierului. Odata licitatia acceptata si finalizata, partenerii tranzactiei au la dispozitie datele de contact (nume, telefon) pentru a se asigura finalizarea transportului solicitat.

 

Dupa ce Transportatorul accepta propunerea Fermierului, atat Transportatorul, cat si Fermierul vor fi notificati pe email de finalizare tranzactiei. In dreptul fiecarei Comenzi / Licitatii, vor fi fi afisate datele de contact ale Transportatorului / Fermierului.

KropApp nu va interveni in procesele de plasare a comenzilor si de licitatii, iar dupa afisarea datelor de contact ale Fermierilor si Transportatorilor, acestia sunt direct raspunzatori pentru intelegerea pentru livrarea produselor care au fost implicate intr-o comanda.

Descarca aplicatia KropApp


Descarca aplicatia din AppStore Descarca aplicatia din GooglePlay
Se incarca...